Forbrukslån: en pris verdt å betale

Nordmenn bruker hvert år rundt 50 milliarder til forbruk og betaler rundt 30% rente for å få tilgang til store mengder finans over små perioder. Mange antar at det er på grunn av mangel på forståelse om satsene som blir belastet. Men vanskelig som det kan være å akseptere møter man sjeldent en bruker av forbrukslån eller hjemme-kreditt tjenester som ikke vet hvor mye de ble belastet eller hva de skulle betale.

Når man spør personer som tar forbrukslån hva deres fem viktigste hensyn er når de velger et økonomisk produkt, er responsen alltid den samme. Høyt på listen er tilgjengelighet – “Kan jeg få tilgang til produktet på grunn av min inntekt, sted eller bakgrunn?” I motsetning til bankene, annonserer alle disse selskapene med alternative kilder til kreditt at alle er velkomne.

ta forbrukslan

Fleksibilitet er vanligvis neste: kan produktet huse en variabel og fleksibel inntekt – “Kan jeg endre en betalingsdato dersom en betaling holdes tilbake en uke, eller om jeg tar en uke fri fra jobb?” En dørstokkutlåner tillater ubesvarte betalinger – Sett dette i kontrast med hvor vanskelig det er å overbevise banken din til å holde en direkte belastning over noen få dager.

Klienter verdsetter respekt – de vil at den personen som tilbyr dem produktet skal behandle dem med respekt og verdsette dem. Man hører mange historier om folk som blir behandlet dårlig i banker – enten om de blir gjort for å føle seg små eller blir sett ned på. Långiverne som gir lån over kortere perioder forstår ofte din situasjon.

Hurtighet er også nevnt som viktig – “Jeg kan gå inn fra gaten, registrere meg for et lån, og på 20 minutter gå ut med 2000 kr cash.” Papirarbeid er minimalt.

Til slutt forteller folk at ærlighet og enkelhet er sentrale faktorer i det beslutningen om å bruke et produkt. For du og jeg vil kanskje pris eller kostnad komme øverst på listen, men hos de som benytter forbrukslån er det langt nede på listen. Ikke fordi de ikke er interessert, men fordi det ikke er så viktig som de spesialdesignede produkter som tilbys av disse långiverne. I mange tilfeller aksepterer de at den tjenesten de ønsker vil koste mer.

Du må også være forsiktig med den varierende renten som kan gå opp eller ned. Avdrag er den viktigste delen av eventuelle lån og du må være sikker på at du ikke gjør noen feil i tilbakebetaling. Finn ut alle mulige fordeler du kan få på tilbakebetalingen. Utforsk alle mulighetene og bestem deretter tilbudet som passer deg mest. Ved mislighold kan du bli fratatt eiendommen som du brukte som sikkerhet for lånet.

Prosessen med programmet er veldig enkel. Du kan sende inn søknad online og søknaden vil bli videresendt til ulike långivere. Du må bare se på det beste tilgjengelige tilbudet for deg. For å forstå viktigheten av forbrukslån må du ikke se på renten på disse lånene. Ettersom disse lånene er i utgangspunktet ment for folk med dårlig kreditthistorie er det alltid en viss risiko med utlåner for å få tilbake beløpet, dette kompenseres ved en høyere rente.

Written By