5 morsomme ting å bruke fobrukslån på

Forbrukslån er ikke helt som alle andre lån. Stort sett er det lån uten sikkerhet, og alltid, er det lån som er uten føringer. Du lover ikke banken din at du skal bruke forbrukslånet på noe spesielt. Det er opp til deg å bestemme hva du skal bruke ditt forbrukslån på. Ingen andre bestemmer det enn deg selv. Om du sliter med å komme på morsomme ting å bruke forbrukslånet ditt på, har vi 10 morsomme forslag til hva du kan bruke forbrukslånet ditt på!

 • Finansier drømmereisen med forbrukslån
  Alle har en drømmereise de har lyst å ta i løpet av livet sitt. Vil du til padle kajakk ned Amazonas? Bestige Andesfjellene? Oppleve vektløs tilstand? Eller kanskje du vil møte en spesiell person? Uansett hvor og hva – alt kan stort sett ordnes for penger. I det minste kan penger sørge for et substitutt om din originale drøm ikke er mulig. For eksempel er det ikke mulig å låne forbrukslån til å reise til månen (enda), men du kan låne forbrukslån til å oppleve vektløs tilstand.bruke fobrukslan pa
 • Forbrukslån på casino!
  Er du en stille person til vanlig, eller kanskje du bare har lyst å gjøre noe crazy for en gangs skyld? Kanskje har du en stram økonomi som ikke tillater de store spilloppene? Ta et forbrukslån, reis til Vegas og sats ALT på rødt. Eller svart. Eller dropp rulllettbordet om det ikke skulle friste, og se på de mange automatene eller vurder å bryne deg på pokerstjernene ved bordene. Valget er ditt, og med et forbrukslån i lommen har du alle alternativene.
 • La et forbrukslån forandre livet ditt!
  Å gifte seg er en stor begivenhet, for ikke å si den største av de alle. Men å gifte seg koster penger. Og et flott bryllupp koster veldig mye penger. Kake, bil, middag og fest. Alt skal betales. Ta et forbrukslån for å spe på budsjettet, og la ønskene og drømmene deres få gå i oppfyllelse. Et forbrukslån kan oppheve de økonomiske lovene for en stakket stund, og hvilken anledningen er vel bedre enn å gjøre det enn i forbindelse med brylluppet ditt?
 • Finansier en spillefilm med forbrukslån!
  Har du sett “Hjelp, vi er i filmbransjen”? Kanskje du også har lyst å prøve å lage en film om det å lage film? Eller kanskje du vil lage en ekte film? Uansett hva Kulturdepartementet mener om filmidéen din; den kan bli til virkelighet med et forbrukslån! Om ikke du greier å finansiere alt, er det i det minste en god begynnelse.
 • Bli din egen sjef med forbrukslån!
  Er du dritt lei av å jobbe for andre, men mangler pengene til å starte ditt eget firma? Kanskje har banken allerede gitt deg avslag på søknad om lån til en bedrift? Fortvil ikke, det finnes råd. Svaret du søker heter forbrukslån. Ingen føringer, ingen sikkerhet, ingen betingelser. Lån i vei, og betal tilbake forbrukslånet når det måtte passe deg og din økonomi. Fleksibiliteten med forbrukslån er stor. Det ligger jo forsåvidt litt i ordet; forbrukslån.

Written By